December 2018

Maurice kreeg een prachtig kaartje met de naam in letterpress. Er werd gekozen om alles te gaan uitwerken in het lichtblauw. Een metalen rond doosje, een flesopener of een heerlijk ruikend zeepje. Keuze genoeg.

Voor Arthur werden supermooie doosjes gekozen waar het karton een bolletjesreliëf had en alles in de kleuren wit, goud en donkerblauw.

Veel hartjes voor de kleine Linde. Een superlief kaartje in wit en roze met een enkele extra toetsen in het zwart.

Een jutezakje met snoepjes of een houten flesopener kon je kiezen bij de geboorte van Naud. Hij kreeg een gelijmd geboortekaartje met afgeronde hoeken en een extra houten bootje erop. Volledig af. Daarnaast werd nog gezorgd voor een canvas van het geboortekaartje.

Gepresenteerd op appelkistjes vond je de attenties voor de geboorte van de kleine Rosanne. Ofwel kon je kiezen uit een stoffen zakje met snoepjes, een buisje met provençaalse kruiden of een buisje met grof zeezout.

Voor kleine broer Odiel werd een strak geometrisch kaartje uitgewerkt en dit motief werd ook meteen de vorm voor de sticker op de metalen nieuwe doosjes met klep.

Een all-starsleutelhanger of een flesopener voor de kleine Thibo. Een lief kaartje met houtstructuur en een uiltje. Voor de kleinsten een lekker snoepzakje.

Bij Maxime kon je kiezen uit een flesje vanillejenever, een choc-o-lait of een toblerone uitgewerkt in de kleuren mint en oranje. Een leuk geheel.

Facebook